látogatottság

mp3portál

kezdőlap
a portál használata


kapcsolat:
mp3portal@nagyfonok.hu

kategóriák

club (9) dance (27) disco (1) dnb (1) electro (2) fesztiválok (1) handsup (2) hip hop (2) hírek (5) house (16) italo disco (1) metál (1) nemzeti (1) pop (6) progressive (1) r@b (1) rap (4) rock (8) techno (2) top (6) kategóriák

hozzászólások

2010.06.09. 14:03 mp3portal

Szép gesztus a fiataloktól

Segélykoncertet szerveznek a Magic Of Music tagjai az árvízkárosultak javára.

A Borsod megyei pop – musical együttes tagjai, Szandra, Szabolcs és Csaba a hétvégi vidéki fellépéseik után a fővárosban ragadtak, miután szüleiktől telefonon kapták az értesítést, hogy a haza vezető utakat lezárták. Ekkor tudták meg, azt is, hogy iskolájuk és több családtagjuk háza is megrongálódott a hatalmas mennyiségű víz miatt.

Rögtön úgy döntöttek, hogy haladéktalanul belefognak egy jótékonysági segélykoncert megszervezésébe, melyet június 25-én pénteken este tartanak Tarcalon a sportpályán. A kezdeményezéshez producerük közreműködésével több sztárvendéget is meghívnak és az így létrehozott 4 órás magkoncert bevételével próbálnak segíteni a bajba jutottakon. Az együttes tagjainak átlagéletkora nem éri el a 18 évet, így különösen figyelemre méltó az emberi gesztus.

Kaszás Péter is beszállt

A fellépők közt a Házibuli Attilával zenei showműsor ismert arcai is megtalálhatóak, és természetesen a Magic Of Music is bemutatja most megjelent első lemezük legnépszerűbb pop - musical slágereit.

A trió "Új csillag gyúlt" címmel megjelen bemutatkozó anyag új irányvonalat képvisel, hiszen az ismert világslágerek ezúttal fiatalos köntöst kaptak, így megcélozva a fiatal és idősebb korosztályt egyaránt! Bónuszként egy különleges dal is felkerül a lemezre, Kaszás Péter egyik remekműve "Könyörgés a szerelemért" címmel, amelyet a csapat Attilával énekel közösen.

Forrás: zene.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://mp3portal.blog.hu/api/trackback/id/tr172068895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása