látogatottság

mp3portál

kezdőlap
a portál használata


kapcsolat:
mp3portal@nagyfonok.hu

kategóriák

club (9) dance (27) disco (1) dnb (1) electro (2) fesztiválok (1) handsup (2) hip hop (2) hírek (5) house (16) italo disco (1) metál (1) nemzeti (1) pop (6) progressive (1) r@b (1) rap (4) rock (8) techno (2) top (6) kategóriák

hozzászólások

2010.06.01. 05:31 mp3portal

A portál használata

Elősorban...

Az oldalon nem saját feltöltéseket jelenítünk meg, azért NEM vállalunk semmiféle felelőséget! Teljesen ingyenesen, regisztráció nélkül töltheted le kedvenc zenéidet!

Keresés az mp3portálon!

A blogon több száz bejegyzés található, kevesebb mint 3 nap alatt. A "keresés" menüpont nagyon fontos része a portálnak, mivel a főőoldalon és a "még meleg!" menüpontban csak a legújabb bejegyzések találhatóak.

Kérések, kérdések

Van kedvenc albumod és nem találod a weboldalon? - Kérd az mp3portal@nagyfonok.hu címen, ha azonban valahol elakadtál vagy kérdésed van a bloggal kapcsolatosan írj ugyan erre az e-mail címre.

(folyamatosan bővül..)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mp3portal.blog.hu/api/trackback/id/tr922046794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása