látogatottság

mp3portál

kezdőlap
a portál használata


kapcsolat:
mp3portal@nagyfonok.hu

kategóriák

club (9) dance (27) disco (1) dnb (1) electro (2) fesztiválok (1) handsup (2) hip hop (2) hírek (5) house (16) italo disco (1) metál (1) nemzeti (1) pop (6) progressive (1) r@b (1) rap (4) rock (8) techno (2) top (6) kategóriák

hozzászólások

2010.06.09. 05:20 mp3portal

Ismét botrányos klippel jött Lady Gaga - +18!

Az énekesnő nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis ismét polgárpukkasztó klippel jelentkezett. A több mint 8 perces filmben szado-mazo és eretnekségbe hajló jelentek is helyet kaptak. Csak nagykorúaknak.

Megszokott már, hogy a botrányoktól híres énekesnő kiakasztja a világot klipjeivel. A legújabb, az Alejandro című dalhoz forgatott videó is bővelkedik azokban a képekben, amelyek sokaknál kivághatják azt a bizonyos biztosítékot.

Durvaságig fokozott erotikus sorozatok, temetési motívumok, és eretnekségbe hajló részletek is feltűnnek az ismét hosszúra sikerült kisfilmben. Azonban ellentétben a két legutóbbi klippel, ebben most nincs a dal köré felfűzött történet, sok tánc és sokkoló képsorok viszont ismét hadrendbe álltak.

Egy biztos: a videót csak tizennyolc éven felülieknek ajánljuk!

Nézd meg, és mondd el a véleményed a klipről!

forrás: zene.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://mp3portal.blog.hu/api/trackback/id/tr502067997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása